Yndlingstulipaner

Stor tulipan.

Tulipan i klynge.

Tulipan som ligner på peon.

Har du noen yndlingsvårblomster? Jeg tror min min yndlingsvårblomst er tulipanen. Personlig foretrekker jeg å plante ting i hagen som jeg vet vil spre seg og komme opp hvert år, og derfor går jeg som regel for darwin-tulipaner i min egen hage. Det er tulipaner som sprer seg lett og blir større hvert år, naturaliserende kaller man det på fagspråket. De er ofte enkle, men pålitelige. Og kommer i flere vakre farger man kan velge mellom.

Men så er det noen sjarmører som man bare forelsker seg i, som den skjønnheten du ser over. Jeg vet ikke navnet på det, så hvis du tilfeldigvis skulle se dette innlegge og kjenne igjen typen, så rop ut. Min mor hadde den for mange år siden, og vi har glemt navnet på den. Men den er bare så utrolig fin. En mellomting mellom tulipan og peon nesten. Bildene er fra mai 2019.

Ønsker deg en herlig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *