Første adventshelg

Denne helga har vi intenst utforsket blader og pinner, og nærmest bada i sølevann. Slik er livet med 2-åringer i hus. 

Jeg må si at skogen rundt der hvor vi bor er helt herlig. Det er så mye plass å boltre seg på! Snart har vi bodd her ett år og det er først nå at jeg begynner å skjønne hvordan alle stiene henger sammen. Jeg fant barnehagen sin skogslekeplass, helt tilfeldig, ved at jeg tok en annen sti enn det jeg pleier. Man kan fint bruke timesvis på å gå rundt og utforske. Og bli lost om man ikke følger med – det er faktisk ikke så uvanlig her.

Det er så morsomt hvordan all skog ser så lik ut på alle bildene, men likevel oppleves så forskjellig når man er der ute og legger merke til alle de ulike delene av skogen. Der hvor det er gammel, nærmest trolsk skog. Og der hvor det er rader med perfekte små juletrær etter hverandre. Det er så fint å se hvor fascinert sønnen vår blir av alt. Han koser seg rett og slett! Vi er så uendelige glade for å kunne gi ham minner om dager som dette. Det er noe av det beste vi kan gi ham og hverandre.

Jeg glemte jo helt å plukke med meg materialer til kransen jeg tenkte å lage. Ja, ja. Det får bli en anna dag, en anna advent. Men noe adventspynt har det blitt! Mer om det senere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *