«Feeling that gingerbread feeling»

Heisann! På tirsdag kom det bittelitt snø på Sollihøgda, da jeg satt på bussen på vei hjem fra jobb. Og i løpet av gårsdagen ble det helt hvitt! Hurra! I heimen fortsetter jeg å lage julestemning. Det er jo ikke vanskelig, nå som som snøen er på plass. Alt er så stemningsfullt nå.

Begynte å binde meg en krans på onsdag. 

Hele kjøkkenhagen har falt til ro.

Her kommer det vanligvis masse fugler. De er bare litt sjenerte! 

Lyngen ser enda penere ut under et tykt lag med snø. 

Kransen! Laget med 95% materialer fra hagen. Må si den var verdt strevet. Selv om jeg ikke har fått taket på teknikken helt enda, og resultatet ble deretter. 

Dette stråhjertet må jeg henge ett sted. Kransen skal jo opp på inngangsdøra, så da får hjertet få garasjedøra kanskje? 

Og så har vi endelig fått opp litt kunst på kjøkkenet! 

Hjemme stiger amarylisene til værs, og jeg håper de blir fine og store. En deilig hyacintlukt sprer seg på kjøkkenet og i dag skal jeg i gang med pepperkakebaking. Deigen står klar i kjøleskapet. I år har jeg prøvd meg på en versjon av matprat sin pepperkakedeig, men hvor jeg har byttet ut vanlig sirup med lønnesirup og lagt til et par hemmelige ingredienser. Jeg skal dele den her om det blir suksess. Følg med, så får du se!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *