Helgero

Ikke så mye nytt å rapportere fra oss i stugu. Jeg håper og tror at vi begynner å komme oss etter diverse forkjølelser, for nå synes jeg de har sittet lenge i. Vi hoster, snyter oss konstant og har rett og slett ganske lite energi. Vi, som alle andre, virker det som.

På lørdag reiste vi opp til Hallingdal for å besøke mamma. Jeg og Isak var ikke helt i form, så det ble en kjapp tur og så reiste vi hjemover. I går prøvde vi oss på forskjellige grønnsaksretter. Det er så lett å bli lat med å lage sunn mat om vinteren. Man har bare lyst til å spise masse søtsaker og helst få servert all middagsmat. Jeg endte opp med å lage Trine sin «Farmer’s Pie» og den ble en suksess for både store og små. En skikkelig fin rett når man er forkjølet eller syk! Det eneste problemet er at den tar lang tid å lage, men den er vel verdt det. Man får god vintermat for flere dager fremover.

5 dager igjen til jul nå! Vi har ikke lang tid på å bli friske. Og det håper jeg vi blir, siden vi skal til Paris 2. juledag. Ønsker deg en herlig uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *