I det siste

Da jeg og B var på kveldstur i skogen og jeg fikk den fantastiske ideen om å ta bilde. Nattmodus slo seg automatisk på og bildet ble faktisk ikke så verst. For en oppdagelse!

Vi har hatt svigermor på besøk i helga. Det er litt ekstra koselig nå som Isak begynner å snakke mer. Nå begynner han faktisk å sette sammen ord til setninger og hver dag sier han flere nye ord både på fransk, polsk og norsk. Det har vært ekstra utfordrende for meg å lære han flere språk, siden jeg selv begynner å miste morsmålet mitt. Foreldrene mine er fra Polen, men siden jeg ikke har bodd der siden jeg var tre og sjelden snakker polsk nå så er det mange ting jeg har glemt. Og så er det ting jeg aldri har lært ordene for. Hjullaster, bergingsbil og slike ting som er viktige for han nå. Hehe! Men jeg prøver også å få han med på kreative ting som å male. Og det gleder vi oss over begge to.

Ellers saumfarer jeg alt av frøkataloger om dagen. Jeg har lagt meg nye, store planer for hagen. Jeg innser også at jeg nok en gang får problemer med å begrense meg. Det er FOR mye fint i disse frøkatalogene og på hagesentrene, når den tid kommer.  Her om dagen holdt jeg på å kjøpe med meg primulaer fra Plantasjen. Men så klarte jeg selvfølgelig ikke å bestemme meg for hvilken farge som var finest, så jeg utsetter det litt nærmere påske. Ellers har B kjøpt meg en nydelig tulipanbukett. Den gjør meg så utrolig glad å se på, og kanskje litt mindre trigger-happy på handleknappen i nettbutikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *