En nydelig desemberhelg

Denne helga kunne vi ikke ha fått mer julestemning. Gode minusgrader som gjør at snøen glitrer i sollyset. På lyseblå vinterhimmel. En sol som er fremme så kort, og som man derfor blir så ekstra glad for å nyte tiden med. Vi måtte jo bare ut og ta oss en tur mot elva og rusle litt i nabolaget. 

I heimen er det flere hint om at det snart er jul! For øyeblikket har vi kun én kommode i stua til blomster, pynt og denslags. Nå har den også fått en tradisjonell halmbukk fra Husfliden. Den minner meg så om jul hjemme.

I dag var det kaldt og overskya. Snøfnuggene dalte kontinuerlig ned, hele dagen. Vi tok en tur med småen til Hadeland Glassverk for å kikke på folk, vinke til nissen og se om vi kunne finne noen julegaver. Der ble vi i noen timer før vi bestemte oss får å ta turen hjemover. I posene hadde vi med oss boller, en julekake og masse lys i alle mulige farger.

Nå som jeg har begynt å skrive mer her, så har jeg også blitt flinkere på å bruke kameraet mitt. Det er egentlig kjempefint å få brukt til andre ting enn bare i jobbsammenheng. Det var så nydelig å kjøre hjem over Heradsbygda, med alle de koselige, snøkledde småbrukene oppover åsen der. Jeg fikk dessverre ikke så mye tid til å stoppe og ta bilder der, men jeg håper på å utforske og dele flere bilder derfra senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *