Helg à la blåstugu

Akkurat nå ligger jeg og strekker meg i senga for det er jeg som får sove lenge i dag, mens kjæresten står opp med sønnen vår. (Han skal selvfølgelig bli feiret ordentlig siden det er farsdag litt senere i dag.)

I går hadde vi frokost med venner som overnattet fra fredagen, og leketid ute i nabolaget for å varme oss og sluke D-vitamin.

De ekstremt varme dagene som har vært i det siste, får en til å føle at man er på ferie i et annet land. Det er veldig tankevekkende når man samtidig hører så mye om hvor dårlig det går med verden i forhold til klimaet og utslippsmålene. Jeg må nok få ned noen tanker om det i et innlegg snart. Jeg håper bare på at vi får en ordentlig vinter i år, med snø! Åh, som jeg gleder meg til snø. Jeg håper ikke de kalde årstidene på sikt, bare blir borte i regnvær og slaps.

I går satte vi dessuten blomsterløk i halvmørket, hele familien. Og vi gikk en nydelig kveldstur under klar nattehimmel. Sånne ting er ekstra koselig når man har en 2-åring som er oppslukt av alt.

Vi har en helg med besøk, farsdag og bursdag i nabolaget. Men ellers i helgene pleier vi å bare ta livet med ro. Gå turer, bygge lego, støvsuge, lese Elsa Beskow. Det enkle er ofte det beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *