God lørdag!

Heisann! Nå sitter jeg her og nyter rester av en deilig oolong som jeg fikk i dagens luke av Perch’s julekalender. Jeg hadde nesten glemt hvor artig slike julekalendere er. Det er så fint å ha noe å se frem til hver dag og for meg som sliter med å velge (jeg er skylder på stjernetegnet mitt – vekten) så synes jeg det er supert å kunne prøve «litt av alt». I dag har vi satt opp ny lampe i stua – og for en forskjell det ble! Har vi sittet sånn i snart ett år i mørket uten å ha visst om det? Ikke rart at jeg nesten ikke har fått lest noen bøker i år!

I morgen skal jeg isbade for første gang i livet, sammen med en venninne. ( Sånn. Nå har jeg sagt det så da er det ingen vei utenom.) God lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *