Helga oppsummert

Når jeg laster opp bilder her på bloggen kommer de noen ganger i baklengs rekkefølge. Skulle vel ønske at vi hadde bygget snømann i med klam snø på lørdag og gått tur i puddersnø i dag. Men det var dessverre omvendt! Men det var en helg med snø, kan du si. Mengden med snø som har kommet har jo virkelig vært temaet den siste uka. Så. Mye. Snø.

Ellers kan jeg ikke si vi har gjort mye spennende. Det har gått i rydding. Organisering av parfymer. Og te-drikking, klesvask og Lego. Og nå prater sønnen vår veldig mye, for det meste en blanding av de språkene vi prater hjemme. Favorittordet må være det han sier flytende både på fransk, polsk og norsk: sjokolade! Et viktig ord å kunne.

Mon tro hvem han tar det etter…

En tanke om “Helga oppsummert

  1. Tihi, alle språka på ein gong! 😉 Så flotte snøbilete, kjenner vinterstemninga heilt hit til regndagane i Stavanger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *