Très bonne année, 2023!

Nå er vi tilbake hjemme.

Jeg er personlig ganske glad for å være hjemme igjen, selv om vi alltids kunne ha tilbrakt mer tid i Paris. Det er så mye å se! Uendelig mange gallerier og utstillinger, føles det ut som. Men denne gang ble det mest shoppingtur og gjensyn med min kjæreste sin familie og venner. Om noen år, når sønnen vår er litt eldre, da skal vi prøve oss på litt mer kulturelle opplevelser.

Et lite glimt fra min svigerinne sin leilighet.

Jeg kommer hjem med kofferten full av te, et par nye sko og et par jeans. To par øredobber fant jeg også. I år kjøpe jeg med meg noen teer jeg ikke har prøvd før. Og så har jeg klassikerne som jeg kjøper for tredje år på rad.

En av teen jeg kjøpte med meg hjem. Gleder meg til å smake.

På nyttårsaften sovnet jeg og Isak kl 21, mens kjæresten traff venner på byen. Det ble rolig avrunding av året, men det trengte vi.

Det er spennende å våkne opp til et nytt år, i et annet land. I en by med impulser, uendelig med kunsteriske uttrykk og inspirasjon. Man kan ikke unngå å drømme seg bort i hvordan livet ville ha vært om man bodde her…

Jeg prøver å la Paris-minnene sette litt preg på nyttårsforsettene mine: nyte ting, uttrykke meg mer, verdsette følelser (både mine og andres) og blåse litt mer i klesvasken. Rett og slett gi litt mer plass til kreativitet og lidenskap i livet mitt.

Og med det passer det å si: Godt nytt år!

2 tanker om “Très bonne année, 2023!

  1. Å, Paris! Har til gode å reise til Frankrike, og du får det til å sjå ordentleg koseleg ut 🙂 Kan ikkje klage på ein koffert full av te, tihi! Ønskjer deg og dine eit godt nytt år! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *