En stille, men kreativ uke…

Det ble plutselig en stund siden jeg la ut en oppdatering. Egentlig følte jeg at jeg ikke hadde så mye å fortelle, men så begynte jeg å kikke over kamerarullen på mobilen og fant ut at jeg egentlig har hatt en ganske aktiv og kreativ uke.

Jeg har øvd meg på akvarellmaling og bakt fastelavensboller med eplekompott og karamellsaus.

Jeg har ferdigstilt enda et lokk for en pallekarm og dumpet fem bøtter med bokashi i både pallekarmer og potter. Utenom det du ser på bildene, så har jeg også vært på foredrag om beredskapshagen med Anders Nordrum og gitt bort frø som jeg har samlet fra egen hage i fjor.

På foredraget åpnet også Ringerike bibliotek frøbiblioteket sitt og jeg klarte å få med meg noen snittblomster som jeg har lyst til å prøve. Frøbibliotek er en skikkelig fin greie. Du går dit, tar med deg noen frø og deler av egne frø på høsten. Der kan du finne frø til både stauder, grønnsaker og sommerblomster. Er man i tillegg flink og lager stiklinger av busker og trær så kan man plutselig få en hage nærmest gratis! Ganske genialt, synes jeg!

2 tanker om “En stille, men kreativ uke…

  1. Så flotte akvarellmåleri, og fastelavnsbollane høyrtest kjempegode ut! Frøbibliotek er jo veldig genialt, trur dei blomane kan bli fine i hagen 🙂 Vil berre få ønskje deg ei riktig god helg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *