God natt fra stugu…

Akkurat nå sitter jeg og jobber med noen skisser for jobben. Sånn er det å ta igjen sykedager. Plutselig ble det en lang liste med ting jeg burde ha gjort. Det ble en sånn middels vellykket bakehelg denne helga, men en ellers ganske vellykka helg. Jeg prøvde meg på boller og cookies. Cookiesene så mildt sagt ekle ut, men de er super digge! (Oppskrift herfra). Hadde ikke så mye sjokolade som oppskriften ba om, men jeg pøste på med kakao og det funka. Ellers lagde jeg boller som ikke ville heve og som siden sprakk opp. Men de ble saftige og gode. Det er utrolig hva kokosblomstsukker og litt havremel kan gjøre med en bolleoppskrift. Isak var veldig involvert fra start til slutt. Det er så artig å se hvor engasjert han blir i disse små oppgavene og hva han klarer nå, i forhold til før.

I helga har jeg dessuten slukt en Eduardo Louis bok. Den fikk jeg plutselig i fanget av en kollega av B som mente at jeg kunne like den, siden hun hørte om at jeg nettopp hadde lest en av Annie Ernaux. For en luksus å få en bokanbefaling og lån på samme tid.

Nå skal jeg avslutte for i dag. Kanskje jeg sjekker innom i morgen. Jeg har regnskapsdag og håper egentlig på å få tid til å så litt frø. God natt til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *