Marsparfymen: Néroli & Orchidée fra L’Occitan

Mars er forsiktighetsmåned i mitt hode. Det er jo den første vårmåneden, men den kan være like kald som en vintermåned mange steder her i landet. Noen ganger kan den også bli overraskende varm, men man må liksom vente å se. Selv om man er sulten på varme og ordentlig vårvær, så lar ikke mars haste på seg våren for det.

Det passer da også med en parfyme som «tar sin tid». En parfyme som forsiktig minner om våren i sine florale noter, men samtidig føles varm. Néroli & Orchidée fra L’Occitane er en sånn parfyme. Den har noe nostalgisk, 90-talls over seg. Den minner meg faktisk litt om Orchidee av Yves Rocher, selv om den egentlig ikke har noen noter til felles med sistnevnte, bortsett fra iris. Men akkurat denne komboen av iris, neroli og orkide føles så omfavnende og trygg på en ordentlig kald vårdag. Akkurat nå sitter jeg på hjemmekontoret, med sola som skinner og varmer igjennom vinduet og kjenner så vidt parfymen bak øret. Akkurat passe vårlig! Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *