Helga

Her kommer noen små snutter fra en fin helg med onkelen til Isak på besøk. Lørdagen var jeg tung til sinns og følte at jeg nesten kranglet meg meg selv. I går følte jeg meg mer i balanse. Alt i alt var helgen fylt med vakre øyeblikk.

Når vi gikk tur igjennom skogen skinte sola lavt igjennom trærne, og for et vakkert syn det var! Vi fant spor i stien som vi lurte fælt på hva var, og fant ut at det nok var folk med brodder på skoene. Thihi! Onkel lagde herlige pannekaker til oss søndag formiddag og jeg fikk til og med ryddet garasjen og hengt opp julestjerner. Og et lite prosjekt jeg starter over vinteren: se om jeg får noen epleplanter til å gro av faktiske epler som jeg legger i jord. Det er jo slik naturen gjør det, så hvorfor skulle det ikke funke? Ønsker deg en herlig uke!

2 tanker om “Helga

  1. Flotte, stemningsfulle bilete! ♥︎ For min del var det omvendt; krangla liksom litt med med sjølv på sundagen medan laurdagen var bra. Men slike aungeblink som du deler i dette innlegget veg opp dei kjipe tinga. Seinhaustklem!

    1. Ha! Det er interessant. For meg er det litt morsomt hvordan helgene ofte blir slik, men det kommer vel av at man får tid til å tenke på godt og vondt 🩷 en god klem til deg Silje!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *