Novemberparfymen: The Infidels – Agonist Perfumes

November er en sånn tid på året hvor jeg får behov for å bli litt mer egoistisk. Si mer «nei» når jeg trenger det. Kanskje det handler om at flink-pinke-personligheten min går kræsjer med alt av deadlines og førjulstid.

Med en dæsj av «The Infidels» føler jeg meg som rene kjerringa! Og da mener jeg kjerring som i den engelske versjonen av ordet og ikke kjæring som ordet kjerring egentlig kommer ifra (egentlig stammer kjerring fra «cherie», men nå sporer jeg av). Parfymen er en herlig blanding av kaffe, kardemomme og pepper. Det er sterke noter som til sammen tar mye plass, men samtidig får en ned på jorda. The Infidels er ikke en parfyme for alle, og den går definitivt under kategorien sær. I tillegg var den ganske dyr. Så jeg anbefaler virkelig å finne en prøveflaske før man kjøper den. Men sære parfymer fortjener å bli gitt en sjanse om du liker de ved første åndedrag. Prøv den i ulik klima og gjerne over et par sesonger. Den har blitt, sammen med flere andre særinger, en skatt, en ordentlig «kjæring» i parfymesamlingen min.

Maleri av John Singer Sargent - Madame X
John Singer Sargent – Madame X

Har du noen parfymer som gjør deg mer selvsikker?

Her er forresten novemberparfymen for 2022.

“If you’re sad, add more lipstick and attack.» – Coco Chanel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *