Hallo i stugu!

Hei igjen! Og nå gikk det igjen en stund siden jeg var her sist. Hva har skjedd hos deg i vinter og vår?

Her har vi feiret jul på vanlig vis, med skjevt juletre – (ennå vi hadde ny juletrefot i år!) og masse tid ute med Isak. Bestemor og onkel var på besøk. Det var en koselig og rolig stund. Men jeg var også fylt av savn etter familie som jeg ikke får se på juleaften.

I januar hadde vi en ny runde med sykdommer i heimen. Franskmannen var, som vanlig, nærmest upåvirket. Mens vi andre to måtte igjennom både omgangssyke og feber. I tillegg til det hadde vi haugevis med snø å måke hele tiden.

Men i januar begynte jeg også å male igjen. Med en metode som jeg elsker og lett kan bli opphengt i: akvarell og pastell! Jeg er så glad i denne teknikken. Det går raskt å lage et bilde og jeg trenger ikke å legge altfor mange lag for å lagde dybde i maleriene. Man starter med et akvarellunderlag og fortsetter så med å detaljere med pasteller.

I februar deltok jeg på Figuary 2024, som er en årlig tegneutfordring som jeg aldri har fått å delta i før. I tillegg fikk jeg til en tur til Fjordflyt Saunaen i Jevnaker sammen med en god venninne.

Og nå er det allerede slutten av mars. Tenk på det! Tida flyr så for. Mars betyr såmåned for meg. I år startet jeg så-sesongen med luffa, melonagurk, zinnia (elsk!), georginer (dobbelt-elsk!) tomater og mye annet.

Og hvis du lurer på hvordan jeg i alle dager får tid til alt dette, så kan jeg fortelle deg at jeg om dagen er litt i oppdrag, men også veldig mye arbeidssøkende/prosjektsøkende. Det er uvant, og selvfølgelig økonomisk stressende å jobbe og tjene veldig lite. Men jeg lever i en god tro om at jeg med mange års erfaring skal klare å finne noe om ikke lenge. I mellomtiden nyter jeg dagene som ikke er så fullpakka med to-dos fra morgen til kveld og føler meg veldig privilegert som kan det en stund. Jeg er ganske overbevist om at set gjør meg til en bedre mamma.

Snart begynner det å skje masse i hagen også. Nå ser jeg at alle løkene som er plantet i bedene er på vei opp! Snart blir det flere bilder her av det. Vi ses snart!

En tanke om “Hallo i stugu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *