Vårlig

Åker med tåke

Bursdagskake -sjokoladekake

Gutt og pappa spiser pai

Min kjære B har hatt bursdag. Det ble bakt sunn sjokoladekake, for det var jo på en hverdag. Isak ville så gjerne at pappa skulle få krone på hodet sitt, men vi hadde ingen som passet ham. Så i stedet for krone på hodet fikk han bruke sommerhatten min.

Ute minner været om alt annet enn vår. For noen dager siden var krokusene oppe. Nå dekker snøen alle bed og plener. Tulipanene stikker bare opp.

Snø i hagen

Frokost om vinteren

Selv har jeg blitt syk. Forkjølet og feber denne gang. Grunnen er muligens at jeg brukte timesvis på å lage drivhuslokk til pallekarmene i iskald nordavind. Eller at jeg har hatt mye på hjertet som jeg endelig fikk ut i forrige innlegg.

Uansett håper jeg snart på å bli bedre. Neste uke er det nemlig meldt +14 grader og da har jeg lyst til å ha reddikfrø og salatfrø i jorda slik at jeg kan høste i mai. Sjåast snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *