Livet

Nå har sola snudd og heldigvis har været det også! Nå er det varme, ordentlige sommerdager og drivhuset er fult av minitomater som holder på å modne. Georginene er ikke i blomst, men nå er det like før!

Om ikke mange uker skal vi på ferie og få feriebesøk. Det blir bra, for jeg trenger sårt nye omgivelser og impulser. I mellomtiden dykker jeg ned i bøker for å drømme meg litt bort fra hverdagen.

Akkurat nå er jeg, igjennom boka «The Maytrees», i Provincetown, USA. Menneskelige skjebner blir nesten som et bakteppe for alle de poetiske fremstillingene av livet ved kysten. Eller kanskje det bare er slik jeg leser den? For det nok av begge deler her. Men livet ved sjøen har alltid fenget meg, så detaljene sluker jeg lett. Mer om det senere. Annie Dillard skriver på en så nydelig måte. Boka er som en nydelig dessert som man nyter sakte.

Jeg har dessuten enda en eskapistisk sommerbok på lista: All Fours av Miranda July. LitHub rapporterer om gode anmeldelser.

Jeg prøver å komme meg fra en heftig forkjølelse, den tredje forkjølelsen så langt i år. Jeg lurer på om det er rekorden….

I helga var Isak’s bestemor på besøk og tok med brudeslør og eukalyptus som pryder spisebordet i kveldssola. Jeg elsker huset vårt i kveldssola om sommeren. Spesielt hvordan hele rommet gløder og grenene fra epletreet lager myke skygget på veggene her.

På sankthans hadde vi enda en sen kveld med Isak som virkelig ikke vil legge seg om dagen. Det ble til at vi trillet ute og kom tilbake rundt midnatt. Solnedgangene her kroner dagene våre.

En tanke om “Livet

  1. Kveldshimmelen! ♥ Sjølv har eg bunkra opp med bøker på lesebrettet mitt, for eg kan jo ikkje gå tom for bøker når me er på ferie 😉 Håper det går betre med forkjølinga ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *