Andre søndag i advent

Min nesten-navne-søster fra Finnland og jeg har har badet i elva i dag! Det var minus to grader i luften. Aner ikke temperaturen i vannet. Men kaldt var det. Nesten så kaldt at jeg trodde at jeg skulle trekke meg i siste liten. Men jeg gjennomførte. Overlevde. Og nå kan jeg nesten ikke huske sist gang jeg følte meg så varm tvers igjennom. Er du en type som meg som er kald og anspent hele vinterhalvåret? Ja? Så kast deg ut i elva i noen sekunder og jeg lover deg at det blir bedre etterpå!

Teen smaker liksom litt ekstra godt i kveld. Og på kjøkkenet putrer en deilig hønsesuppe på ovnen, som blir ferdig en gang før midnatt. Vi har ellers puslet med litt tegning og fargelegging i dag. Rydda og støvsugd heimen. Typisk oss. Livet er ikke så verst, denne andre søndagen i advent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *