Livet om dagen

Det er noe deilig med det å sitte på bussen på veien hjem, eller gå hjem fra barnehagen og se at sola fortsatt er ved horisonten. Og å kjenne lukta av bokashi som man har dumpet ned i en ny pallekarm, med egenlaget lokk. (Egentlig er det en litt ekkel lukt, men den minner meg om hagen sist vår.) Det er gøy å tenke på at om noen måneder blir det enda lysere om ettermiddagen og enda mer jord i pallekarmene.

På kjøkkenet har endelig den rosa amarylisen jeg kjøpte før jul blomstret, og den hvite gikk for en ny runde med blomstring. I dag sådde jeg løk og pompong georginer! Jeg er veldig spent på hvordan det vil gå med sistnevnte. Om de spirer og om de danner knoller så jeg kan overvintre de. I morgen skal vi en tur til Hallingdal for å besøke mamma. Det er alltid litt spennende å se hvor lenge Isak holder ut i bilen før han blir lei.

Hva skal du i helga? Ønsker deg en deilig helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *