Vakre øyeblikk

Nå som vi nærmer oss ferie, er det som om tiden går litt saktere. Som om man kjenner alle rundt seg begynner å stille seg inn på en pause. I det siste har jeg følt meg mer fokusert, opplagt og positiv. Jeg har organisert, vasket og fått ting på plass som jeg tidligere ikke har fått meg selv til å ta tak i. Og innimellom hverdagene, som ellers virker så like, er det alltid noen spesielle øyeblikk.

Når kjæresten overrasker deg med frokost inklusiv hjemmebakt bananbrød en tidlig morgen du skal på jobb, er et eksempel.

Sola som skinner mykt igjennom tåken over gårdene på Norderhov er et annet.

Å ta med strikketøy og snacks og oppleve solnedgangen fra soverommet. Sokken ble helt feil, men pytt sann. Skal ikke gi meg.

Enda mer sjokoladekakebaking. For hva skal man ellers gjøre, når man har kjøpt 20 bananer som holder på å bli overmodne?

Mykt skyggespill i stua om kvelden.

Å ta en spontan biltur igjennom Røyse, Vik, Sundvolden og hele veien til Åsa for å se hvordan det er på den siden.

Dag 12 med denne surdeigstarteren. Sist gang jeg testet dette var omtrent 10 år siden og ga ganske fort opp da jeg så at surdeigen fikk mugg på seg. Denne ser ut til å klare seg bra, så jeg krysser fingrene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *