Hallo fra hjemmekontoret!

Har jeg tenkt mye på hvordan det er å skrive her. Det er ytterst få som vet om denne bloggen, og det har jeg ikke noe i mot egentlig. Jeg er dessverre veldig dårlig på å oppdage egne skrivefeil. Og da er det egentlig litt fint at jeg kan legge ut et innlegg og rette på det kjapt etter at det er publisert. Ingen er her inne ofte nok til å legge merke til det!

«Baby, It’s cold outside.» Norah Jones & Willie Nelson

I det siste har det vært fryktelig kaldt her! Ned mot -17 om nettene. I heiem har vi hatt vår runde med sjukdom og forkjølelser (håper vi). Jeg og sønnen min har holdt oss hjemme på mandag og onsdag, og bare beundret snøen fra vinduet. En av de hvite amarylisblomstene begynner å breie seg godt og har en tvilling som snart er på vei ut. Jeg sitter på hjemmekontor dag og får besøk av min barndomsvenninne. Er litt bekymra for at veien ved kirka er ganske glatt, så jeg håper bare hun kommer seg trygt frem. Ellers drømmer jeg om badekar. Det skulle jeg gjerne hatt, nå som det er så kaldt! Og masse deilige badebomber, badesalt, oljer. You name it! Og jeg er så inspirert av så mange flotte bad. Mer om det senere.

Ønsker deg en fin fredag og en god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *